FAQS

 

separador bebo andorra

Què és Bebo Andorra?

Bebo és la nova botiga online de Becier Distribucións on podràs adquirir els teus productes preferits sense passar per cap intermediari. Amb Bebo tindràs una opció econòmica, senzilla i còmoda de comprar.

separador bebo andorra

Com faig una comanda?

Comprar a Bebo és molt senzill, només hauràs d’escollir els productes i quantitats que vulguis i dir-nos on vols rebre la comanda (a casa, a la feina...). El pagament es fa amb targeta de crèdit a la web mitjançant una plataforma de pagament segur perquè les teves dades estiguin protegides en tot moment.

separador bebo andorra

On puc rebre la meva comanda?

Bebo fa enviaments a tot Andorra, en funció de la població el temps d’entrega pot variar.

separador bebo andorra

Quina és la comanda mínima?

Per comprar a Bebo, hauràs d’efectuar una comanda mínima de 20 €, totes les comandes amb un import inferior tindran un recàrrec de 4,90 € en concepte de costos de transacció i d’enviament.

separador bebo andorra

Com funcionen les devolucions?

Si has de fer una devolució, pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 750 000 i gestionarem la teva petició, et retornarem els diners del producte que vulguis retornar i te’l vindrem a recollir allà on ens indiquis.

separador bebo andorra Què passa si el producte que he comprat no està disponible?

En el cas que no tinguem el producte que estàs buscant ens posarem en contacte amb tu comunicar-ho i et proposarem altres productes similars, podrem canviar-lo per un altre o eliminar-lo de la teva comanda amb la corresponent devolució.

separador bebo andorra

Què passa si no estic a casa?

Un cop la teva comanda surti de les nostres instal·lacions t’ho notificarem per correu electrònic. Si veus que no estaràs a casa quan fem l’entrega, avisa’ns al telèfon 750 000 per canviar el dia o lloc d’entrega.

En el cas que el nostre repartidor hagi arribat a casa teva i no hi hagi ningú, es posarà en contacte amb tu per telèfon.

    separador bebo andorra